Glasgevels

Voor industriële gebouwen, maar ook soms voor particuliere woningen, worden vaak glasgevels gebruikt om het geheel een strakke look te geven en veel licht binnen te laten.

ramen glasvezel

Cartoflex Windows gebruikt Ultifass 52 als gevelsysteem met thermische onderbreking dat tal van mogelijkheden biedt op vlak van design door middel van stijlen en afdekkappen. Dit systeem wordt gebruikt voor vertikale, schuine en daktoepassingen én voor facetgevels.

Speciale versterkingsprofielen in aluminium of staal kunnen in de stijlen verwerkt worden om meer stevigheid te bieden bij uitzonderlijke grote raampartijen. Op die manier wordt een continue stijlverbinding én een stevige verankering verzekerd.

Voor alle toepassingen wordt met dezelfde basisstructuur gewerkt, waardoor de verwerking voor de constructeur zeer eenvoudig en vlot verloopt. Het systeem kan vlot gecombineerd worden met alle andere aluminium deur- en raamsystemen van Cartoflex Windows.

Ultifass 52 is beschikbaar in verschillende versies, elk met zijn eigen unieke eigenschappen op gebied van thermische isolatie en geluidsisolatie

u-52-bg u-52-gg u-52-sgUltiem aluminium designprofiel

  • Thermische isolatie Ucw < 1,4 W/m2K (volgens norm EN ISO 10077-2)
  • Ultifass 52 is perfect wind- en waterdicht
  • Efficiënte waterevacuatie, zowel door middel van het stijl-regel principe, als per compartiment
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren
  • Keuze uit matte lak, glanslak of structuurlak

PVC? Of liever aluminium

Wij zetten de voor- en nadelen van pvc en aluminium ramen en deuren voor u op een rij.

> Ontdek de verschillen

Premies en subsidies

Kiest u milieuvriendelijk hoogrendementsglas? Dan kan u genieten van tal van premies.

> Klik hier voor een overzicht