Projecten

Cartoflex Windows doet ook (en vooral) grote aluminium- en PVC-projecten rechtstreeks voor architecten of bouwheren. Hier ziet u enkele van onze recente realisaties.

Cartoflex Windows is een top 10 speler in België op gebied van constructie en plaatsen van ramen en deuren en heeft een enorm prijsvoordeel door het werken met eigen aluminium profielen en de schaalvoordelen in de PVC productie.

Dit wordt bevestigd door een categorie D20 klasse 6 certificering voor aluminium schrijnwerk en categorie D5 klasse 5 voor PVC. Daarenboven is Cartoflex Windows ook een erkende aannemer (nr. 18992 – registratienr. 436.512.767 / 062.002) zodat wij ook andere gerelateerde werken kunnen uitvoeren. We beschikken over eigen testfaciliteiten en de nodige certificaten (ATG, CE en KOMO).

Project-Petercam_cartoflex
Vernieuwing schrijnwerk Petercam gebouw

 

Indien u graag uw project met onze technische experts wil bespreken, gelieve ons te contacteren via e-mail of op onze infolijn +32 (0)9 238 20 15. We beschikken ook over een interne calculatiedienst die u snel een inzicht in de kostprijs en levertermijnen kan geven.

Graag zetten we ook onze glasgevels en brandwerende deuren / akoestische deuren in de kijker en hebben we een uiterst voordelig en interessant aanbod aan ingebouwde screens voor grote projecten zoals ziekenhuizen of kantoren.