Afwerking

+ Beslag

beslag deuren We gebruiken enkel de beste deurkrukken en deurtrekkers uit hoogwaardig roestvrij staal of polyester dat in 450 RAL-kleuren gepoederlakt kan worden. Ze beschikken over een krachtige ingebouwde veer en de deurkruk buiten is bij voorkeur voorzien van onzichtbare bevestigingsgaten waardoor deze niet kan losgeschroefd worden.

 

+ Kleuren

pvc ramen in alle mogelijke kleuren Onze deuren zijn beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Bij de BICOLOR-klasse kunt u voor binnen en buiten een andere kleur kiezen.

 

 

+ Pompen

deur-pomp-deursluiter-cartoflex-windows De deursluiters combineren betrouwbaarheid en functionaliteit met een aantrekkelijk en tijdloos design. Ze bieden een oplossing zowel voor residentiële woningen als voor openbare totaalprojecten en zijn geschikt voor standaard en zware binnen- en buitendeuren.

 

+ Sloten

sloten deuren

Onze meerpuntsloten zijn voorzien van een boven- en onderslot, waardoor uw deuren nog beter beveiligd zijn tegen inbraak. Ze worden gebruikt in combinatie met speciaal daartoe ontwikkelde slotplaten. De cilindersloten zijn voorzien van extra harde sluitstiften en anti-boorbeveiliging.

 

+ Scharnieren

deur-scharnier-beslag-cartoflex-windows Onze scharnieren combineren een grote functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en inbraakveiligheid met een esthetisch design. U heeft de keuze uit regelbare scharnieren in elke richting (enige in zijn soort) of verdoken scharnieren die niet zichtbaar zijn. Allen zijn verkrijgbaar geanodiseerd of polyester gepoederlakt in meer dan 450 RAL-kleuren en zijn onderhoudsvrij (moeten niet gesmeerd worden!).

PVC? Of liever aluminium

Wij zetten de voor- en nadelen van pvc en aluminium ramen en deuren voor u op een rij.

> Ontdek de verschillen

Premies en subsidies

Kiest u milieuvriendelijk hoogrendementsglas? Dan kan u genieten van tal van premies.

> Klik hier voor een overzicht