Ramen en deuren, veranda's, ...

Cartoflex Windows levert duurzame en esthetische oplossingen voor al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, veranda’s, poorten, beglazing of accessoires. Wij produceren en plaatsen al onze producten zelf en werken enkel met de beste materialen en producten.

Vraag een offerte aan ▶

Onze technische adviseurs ontvangen u ook graag in één van onze showrooms om kennis te maken met onze producten of sturen u vrijblijvend meer informatie of een offerte aangepast aan uw behoeften en budget.

cartoflex_ramen_aluminium_en_PVC cartoflex-windows-buitendeuren cartoflex-windows_verandas cartoflex-windows_poorten

 

atg2

ce2

komo2

WTCB

Waarom kiezen voor ramen en deuren van Cartoflex?

IJzersterke kwaliteit garanties voor uw ramen en deuren

Cartoflex Windows geeft 10 jaar fabrieksgarantie en alle ramen en deuren zijn voorzien van de nodige keurmerken en certificaten:

Ook grote projecten met strenge energienormen, zoals ziekenhuizen, scholen en kantoorgebouwen, worden door ons verwezenlijkt en dit resulteert in een efficiëntere productie en innovatieve oplossingen waarvan particulieren ook kunnen profiteren.

Vlekkeloze service en nazorg

Ons vakmanschap toont zich niet alleen in de constructie van aluminium en PVC ramen en deuren. Het uit zich ook in onze onberispelijke plaatsing en ondersteunende hulp door onze eigen plaatsingsteams. Wij kunnen ook andere kleine aanpassingen doen zoals het verkleinen, vergroten of uitbekleden van de raamopening of het plaatsen van een dorpel. Op die manier verliest u geen tijd en hoeft u geen aparte aannemer te zoeken.

Jarenlange ervaring

In 1980 startten we als ambachtelijke eenmanszaak voor aluminium en PVC ramen en deuren. Het traditionele vakmanschap van toen vindt u vandaag nog altijd terug – verpakt in een vooruitstrevende KMO met modern machinepark. In de 10.000 m2 bedrijfsruimte en ateliers zorgen meer dan tachtig werknemers voor kwalitatief hoogstaande aluminium en PVC ramen en deuren.