Kwaliteitsgarantie

Wij bestaan reeds meer dan 30 jaar, selecteren onze leveranciers zeer streng, zijn trots op een onberispelijke afhandeling van elk project en verzorgen u 10 jaar lang volgens onze garantiebepalingen. Zowel naar service als producten toe willen wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Service

Bovenal garanderen wij u een uitstekende service en correcte informatie over onze producten en eventuele subsidies waarvoor u in aanmerking komt. We zijn ook erg trots op onze korte levertijden aangezien we alles in onze eigen ateliers maken. Dit laatste zorgt er ook voor dat we u snel en duidelijk kunnen informeren.

Verder bieden we u een professionele assistentie bij complexe projecten en zorgen we voor professionele plaatsing door onze vakmensen. Cartoflex Windows is een geregistreerde aannemer en kan u bijgevolg ook helpen bij kleinere bouwwerken – op die manier hoeft u slechts met één partij te coördineren.

Producten

Cartoflex Windows werkt enkel met gecertificeerde producten en biedt 10 jaar fabrieksgarantie op lakwerk en anodisatie, behoud van de thermische en mechanische eigenschappen van de isolator, hang- en sluitwerk, rubbers en kunststofprofielen, dit alles binnen de grenzen van de technische goedkeuringen.

ce certificaatDe CE-markering geeft aan dat een product overeenstemt met de door de Europese richtlijnen vastgestelde niveaus van bescherming (veiligheid) en dat alle door de richtlijnen vastgestelde conformiteitsbeoordelingsprocedures met betrekking tot het product werden gevolgd. Het gaat dus niet uitsluitend om het voldoen aan de essentiële eisen inzake veiligheid, volksgezondheid, consumentenbescherming en dergelijke, maar ook om de bijzondere verplichtingen die in bepaalde richtlijnen vastgelegd zijn. Eén van deze verplichtingen kan bijvoorbeeld zijn dat het product moet gekeurd worden door een aangemelde instantie. Bekijk ons CE certificaat hier.

ATG ATG
De BUtgb is het enige Belgische goedkeuringsinstituut dat technische goedkeuringen voor bouwmaterialen, -producten, -systemen en van installateurs aflevert.
Bekijk ons ATG certificaat hier.

KOMO
Met het KOMO-keurmerk kan de bouwsector zich verzekeren van de kwaliteit van producten, processen, systemen en diensten. KOMO is een collectief keurmerk en staat voor onbetwiste kwaliteit. Gebruik van KOMO-gecertificeerde producten en processen verhoogt tevens de efficiency in het bouwproces en minimaliseert de kans op falen. Bekijk ons KOMO certificaat hier.

WTCB
Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf is een particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht onder impuls van de beroepsorganisatie. Ze heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen om aldus het concurrentievermogen te verhogen. In toepassing van de besluitwet zijn de statutaire leden van het WTCB, de 70.000 Belgische bouwondernemingen (algemeen aannemers, schrijnwerkers, glazenmakers, loodgieters, dakdekkers, vloerders, stukadoors, schilders, enz...), merendeels KMO's.
Meer informatie vind u op de WTCB site

Eigen testfaciliteiten

We beschikken ook over onze eigen testfaciliteiten, waaronder een state-of-the-art testbank.

Testbank-Cartoflex-Windows_s