Case-study: Inbraakwerend profiel doet wat het moet!

Vorige week werd bij één van onze klanten ingebroken. Dankzij ons standaard inbraakwerend profiel bleef de schade beperkt tot het vervangen van een raam en konden de inbrekers niet binnendringen in de woning.

De standaard profielen van Cartoflex Windows hebben een WK2 veiligheidskeuring. Vaak denken mensen dat het glas gebroken wordt, maar bij de meeste inbraken trachten inbrekers mbv een koevoet de raamprofielen te buigen en op die manier het sluitingsmechanisme te saboteren. Bij de Cartoflex Windows ramen is door een slimme contructie de buitenste kamer van het raam een gesloten koker ipv een staande lip die makkelijk omgeplooid kan worden.

Op onderstaande foto ziet u dat er wel degelijk beschadiging is aan het raam, maar dat het gelukkig daarbij gebleven is. Bij officiële testen bleek een Cartoflex Windows raam 6 maal langer stand te houden dan onze concurrenten.

 Cartoflex Windows inbraakwerend profielUltima Systems inbraakwerend profiel

De klasse 2 inbraakwerende deuren van Cartoflex Windows zijn getest, beoordeeld en gecertificeerd conform de Europese norm. Andere producenten hebben meestal ook oplossingen, maar daar betaalt u dan een meerprijs voor. Bij ons zit dit reeds verwerkt in het standaardprofiel zonder extra kosten!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.