Nieuws

Hieronder vindt u recent nieuws over Cartoflex Windows en relevante informatie over onze sector. Indien u meer zou willen weten, aarzel dan niet ons te contacteren.


Tijdelijke actie: gratis reiskoffer!

Droomt u van reizen, maar ook van bouwen en renoveren? Cartoflex Windows helpt uw plannen te realiseren en je ontvangt nu tijdelijk een gratis reiskoffer bij je offerte.

Lees meer...

Slanke profielen toppunt van elegantie

Bij grote glaspartijen is het van belang dat het profiel het zicht niet belemmert en maximaal licht binnenlaat. Daarom bieden wij een oplossing die ernaar streeft de profielbreedte zo beperkt mogelijk te houden.

Lees meer...

Case-study: Inbraakwerend profiel doet wat het moet!

Vorige week werd bij één van onze klanten ingebroken. Dankzij ons standaard inbraakwerend profiel bleef de schade beperkt tot het vervangen van een raam en konden de inbrekers niet binnendringen in de woning.

Lees meer...

Geniet nu van ons superisolerend Ultima70 profiel aan de prijs van het standaard Ultima60 profiel

Tijdelijk bieden wij u onze superisolerend Ultima70 profiel aan zonder meerprijs ten opzichte van het Ultima60 profiel.

Lees meer...

Gepatenteerd profiel zorgt voor sterk verbeterde inbraakbeveiliging.

Gaat u op vakantie maar bent u bezorgd om uw woning onbeschermd achter te laten? Cartoflex Windows heeft een uniek en gepatenteerd deurprofiel ontwikkeld om inbraak te vertragen en uw gebouw te beschermen tegen ongewenste indringers.

Lees meer...

Hoe luchtdichtheid en buitenschrijnwerk naadloos combineren?

Eddy Moreels van Cartoflex Windows legt uit aan de lezers van Livios hoe luchtdichtheid en buitenschrijnwerk naadloos te combineren valt.

Lees het artikel hier

Onze screens en zonweringen zorgen voor een optimale warmte- en lichtregeling

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering.

Lees meer...

Het ultieme inbraakwerende deurprofiel

Dankzij ons unieke en gepattenteerde profiel hebben we nu standaard een Klasse 2 certificaat voor inbraakbeveiliging.

Lees meer...

Vlaamse renovatiepremie 2012

De Vlaamse regering heeft een reeks maatregelen goedgekeurd om energiebesparende ingrepen in woningen te stimuleren. Zo wordt de renovatiepremie voor isolerende ramen verhoogd.

Lees meer...

Cartoflex Windows “Batibouw Isolatie Special”: nu Ultima70 aan de prijs van Ultima60

Tijdelijk bieden wij u onze superisolerende Eco Plus reeks (Ultima70 profiel) aan zonder meerprijs ten opzichte van onze Comfort reeks (Ultima60 profiel).

Lees meer...