Accessoires

+ Screens

zonnewering ramenScreens zijn vandaag een must voor elke nieuwe of gerenoveerde woning. Veelal worden voorzetscreens gebruikt maar Cartoflex Windows heeft een elegante oplossing om de screens in het raamprofiel weg te werken zodat er geen storende bergingskast bovenaan uw raam te zien is. Ook hebben we een doordacht systeem ontwikkeld om tot 9 maal beter te isoleren dan standaard screens. De zonnestralen worden door het doek aan de buitenkant tegengehouden en daardoor ontstaat de warmteophoping tussen doek en glas. Bij systemen waarbij het doek langs binnen hangt zal deze warmte zich binnen bevinden.


+ Muggenramen

muggenramenWe hebben oplossingen voor alle types ramen en deuren. Onze muggenramen en vliegendeuren kunnen geplaatst worden in bijna elke situatie door hun smalle kader. Het gebruik van ingewerkte magneten enerzijds en een pomp anderzijds garanderen een perfecte afsluiting.


+ Rolluiken

Rolluik-Cartoflex-Windows_ok Voor discretie, verduistering of veiligheid worden vaak rolluiken geplaatst bij (nieuwe) ramen. Rolluiken zorgen tevens voor bijkomende isolatie, in winter én zomer! Naast inbouwrolluiken en traditionele rolluiken bieden wij u ook voorzetrolluiken aan. Dit alles in aluminium of pvc, automatisch of manueel.

shim

+ Binnenafwerking

binnenafwerking ramen aluminium pvcVaak moeten ramen niet alleen worden uitgebroken, maar ook netjes langs de binnenkant worden uitbekleed. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan en voeren dergelijke werken met veel plezier voor u uit. Bovendien is Cartoflex Windows geregistreerd als aannemer en kunnen wij desgewenst ook kleinere algemene bouwwerken voor u uitvoeren. Zo hoeft u slechts met één enkele partij alles af te stemmen.


+ Verluchtingsroosters

verluchting-aluminium-pvc-ramen-detail-cartoflex-windowsOm warmteverlies te beperken isoleert men vaak dusdanig dat er onvoldoende luchtverversing is als gevolg. Onze uitgebreide waaier aan ventilatiesystemen verzekert de gebruiker een constante toevoer van verse lucht en kan zo ongezonde levensomstandigheden voorkomen. Met aantrekkelijk design, geluidsdemping en energiebesparing bieden we u de comfortoplossingen die u zoekt.


 


 

 

Premies en subsidies

Kiest u milieuvriendelijk hoogrendementsglas? Dan kan u genieten van tal van premies.

> Klik hier voor een overzicht